CHALET 29

Rue de panorama

Een prachtig uitzicht over de Belgische Ardennen Chalet no. 29 is gelegen op de hoek van het 'chaletstraatje': rue de panorama. Als u op het balkon zit geniet u van voortreffelijke vergezichten waarbij de natuur nadrukkelijk aanwezig is. Uw auto heeft u achter het chalet geparkeerd op uw eigen parkeerplaats en via het balkon bereikt u de woonkamer. Deze is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Ook de gezellige houtkachel ontbreekt niet.
In de keuken treft u alle voorzieningen aan dat u in een keuken mag verwachten, zoals keramische kookplaten, magnetron, koelkast, etc. Op dezelfde verdieping is de badkamer met douchecabine, toilettafel en toilet.
Heerlijk ontspannen in de prive sauna Op de bovenverdieping bevinden zich 2 slaapkamers met op de ene kamer een 2-persoonsbed en een opklapbed en op de andere slaapkamer bevinden zich drie 1-persoonsbedden.
Op de benedenverdieping, die met een trap via de woonkamer is te bereiken, bevindt zich een UV 4-persoonssauna (met lichttherapie), een weldaad van gezondheid. Ook staat hier een 2-persoonsslaapbank.

Bekijk het foto-album van chalet no. 29.

De ligging

Naast de woning ligt een ruim terras die met veel privé omgeven is.
Bekijk eens rustig de hierbij aanwezige foto’s om een goede indruk te krijgen van het chalet.

Bekijk de plattegrond van de camping.