CHALET 20

Rust, ruimte en relaxen

Chalet no. 20; rust, ruimte, heerlijk... Chalet no. 20 vindt u halverwege Rue du Chalets. Uw auto kunt u naast het chalet parkeren maar een ruime parkeerplaats is aan de andere zijde van het chalet ook beschikbaar.
Genieten bij de sfeervolle houtkachel Een trap voert u omhoog naar het balkon en de woonkamer. De woonkamer is geriefelijk en gezellig ingericht met een laminaatvloer en terra bankstel. Ook de houtkachel ontbreekt hier niet, evenals de 4 – persoons UV-sauna (met lichttherapie) in de benedenverdieping die met een trap te bereiken is. Ook deze woning is ingericht met alle wensbare gemakken. De keuken beschikt over 4 elektrische kookplaten, koffiezetapparaat, magnetron, etc. Boven treft u hier 2 ruime slaapkamers aan, één met een 2-persoonsbed met opklapbed en een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden.
En ook hier kunt u genieten van de prachtige uitzichten over de panoramacamping. We nodigen u uit om ook de foto’s van dit chalet te bekijken om zo een goede indruk te verkrijgen.

Bekijk het foto-album van chalet no. 20.

De ligging

De ligging is voortreffelijk. Rust, ruimte met veel privacy. De natuur is overweldigend in de directe omgeving. Maar dat zal u vanaf het balkon al kunnen vaststellen.

Bekijk de plattegrond van de camping.