CHALET 3

Rust, ruimte en relaxen

Chalet no. 3; voor het echte vakantiegevoel... Chalet no. 3 vindt u aan het begin van Rue du Chalets. Uw auto kunt u voor het huis parkeren maar even verder in de Rue vindt u ook een goede plek. Het chalet is uitgevoerd met een ruim balkon en via dit balkon komt u in de de woonkamer, geriefelijk en gezellig ingericht met een wit eiken laminaatvloer en gezellig en goed zittend bankstel uitgevoerd.
Ook de houtkachel ontbreekt niet, evenals een 2 persoons UV-sauna in de benedenverdieping die met een trap te bereiken is. Ook deze woning is ingericht met alle wensbare gemakken. De keuken beschikt over 4 elektrische kookplaten,( voorjaar 2009 wordt het een gaskookplaat) koffiezetapparaat, magnetron, etc. Kortom. Alle denkbare voorzieningen zijn aanwezig.
Volop vakantie in Chalet no. 3 Boven treft u hier 2 ruime slaapkamers aan, één met een 2-persoonsbed met opklapbed en een slaapkamer met drie 1-persoonsbedden.
De badkamer is nagelnieuw met heldere kleuren waar de hygiëne bovenal staat. En ook hier kunt u genieten van de prachtige uitzichten over de panoramacamping. We nodigen u uit om ook de foto's van dit chalet te bekijken om zo een goede indruk te verkrijgen.

Bekijk het foto-album van chalet no. 3.

De ligging

De ligging is voortreffelijk. Rust, ruimte met veel privacy. De natuur is overweldigend in de directe omgeving. Maar dat zal u vanaf het balkon al kunnen vaststellen.

Bekijk de plattegrond van de camping.